Ik heb dit produkt direkt bij Virtufit besteld, nadat ik bij de winkel in Helmond had mogen uitproberen.
Met de bestelling ging wel vlot en goed gecommuniseerd, hoe en wanneeer het apparaat geleverd wordt.
Met eenbeetje technische inzicht en goede handleiding heb ik het apparaat binnen 1 uur gemonteerd.
De pedalen meteen vervangen door klikpedalen. De gratis 1 maand proefperiode van CycleMaster direkt geprobeerd en inmiddels (heb nu al 4 weken) heb ik al 8 bergetappes gedaan, met categorie 4 / 5. De fiets is geruisloos en erg soepel, en met hartslagband worden alle metingen getoond op de fietscomputer. Ik heb vele spinningsmarathon gedaan o.a in Tilburg (Basic Fit), in Mill / Uden (Fitland)
Ik weet dat bij ieder spinningles/spinningmarathon, ieder keer maar moeten afwachten, wat de kwaliteit is van de fiets, en nu heb ik mijn eigen spinningfiets wat betaalbaaren zeer goede kwaliteit. Voor een Spinning Freak, zou ik zeggen " Laat je goed informeren in de winkel, bestel hem en GO FOR IT. Ik train nu 3 keer per week 1 les samen met Cycle Master, en volgend jaar 2 lessen per keer. In voorjaar ga ik mijn eigen spinningmarathon in elkaar zetten, 4 uur/ 5 uur.
Ik ben enorm blij, dat ik hem gekocht heb en hoop dat iemand anders op mijn revieuw over de streep kan trekken om het ook aan te schaffen.
Never Regret Anything That Made You Smile